TOVÁBB  »

Solution is our passion

 

 

EN | HUN | DE

Angol magyar

Ha professzionális javító partnert keres, vegye fel velünk a kapcsolatot!

TECHNOLÓGIÁK

PL3 Kft.

03

Technológiák ikon

BGA

BGA, LGA, QFN, QFP alkatrészek valamint hő terhelés szempontjából kényes termékek és alkatrészek lokális cseréjéhez fejlesztett automata forrasztóállomás, mellyel a kézi forrasztással nem, vagy nehezen megoldható forrasztási műveletek végezhetőek el.

 

 

 

Előnyei:

• nagy pontosságú kamerákkal végzett pozicionálás

• automatikus gépi alkatrész felhelyezés

• elmenthető többzónás alsó és felső profil beállítás

• ismételhető stabil forrasztási folyamat

• hő elemes online hő és áramlás kontroll

Szilikonozás

Speciális igények, mint például robbanásveszélyes por, gáz, vagy folyadék közegben használt elektronikai eszközök szigetelésére alkalmazott megoldás. A technológia lényege a készülékek kitöltése, programozható automataadagolók segítségével, a vevő által az érintett szabványoknak megfelelően előírt mennyiségű, alacsony dielektromos állandóval rendelkező szilikonnal.

UV nyomtatás

Az UV nyomtatás egy olyan forradalmi technológia, amivel bármely felületre nyomtathatunk költséghatékonyan, gyorsan és tartósan. A technológia lényege, hogy a felvitt festék UV lámpák hatására egyből kikeményedik, így élénk színeket és különböző felületeket lehet elérni (matt, fényes). Az alapanyag felülete és színe nem befolyásolja a nyomtatás minőségét mivel problémás esetekben, egy rétegben fehér festékkel a nyomtatás számára megfelelő alap létrehozható, így még élénkebb színek érhetők el. Az UV- nyomat víz, vegyszer és karcálló, a napfény nem fakítja.

PL3 Logó

PL3 Javító, Szolgáltató és Tanácsadó Kft.

info@pl3.hu

2017 ©  Minden jog fenntartva

A weboldal tulajdonosa: A Pécsi Törvényszék Cégbiróságánál 02-09-082721 cégjegyzékszámmal bejegyzett,

7630 Pécs, Finn utca 2. székhelyű

PL3 Javító, Szolgáltató és Tanácsadó Kft.